All plåt på plats

007

Denna helg har ägnats åt att få skärmar / front / huv att sitta där dem ska. Stötfångaren har dock fått stryka på foten. Köpte ju nya bultar, men det skulle visa sig att dem inte passade för 5 öre när jag försökte få dem på plats. Kan tyvärr vara som så att den svetsade muttern inuti balken fram som jag la en massa tid på att rädda inte går att rädda igen då jag tror att gängorna gick åt skogen nu. I värsta fall så får det bli att åka utan stötfångare och så får jag kapa upp och tillverka nya murrar till kommande vinter.

Annat smått som fixats är ju att stänkskydden inklusive dem rostfria stagen sitter på plats. Tog ett tag att lista ut att jag försökt montera allt i knepig ordning och åt fel håll. Fick dock borra ett par nya hål i stagen mot skärmarna för att dem skulle passa. Sen har jag slipat och spacklat kanten mellan gamla innerskärmen och nya skärmbalken på höger sida. Lär försöka snygga till det på andra sidan också framöver.

Nästa på listan är ju att få strålkastare och blinkers på plats fram, sen är det dags att skifta fokus till insidan av bilen och sista ljudsileringen och mattorna innan det är dags att börja dra nya kablar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *