Arena wheels ’13

Wheels Arena 2013 056

Igår var det utställning i Göransson Arena i Sandviken. En blandning mellan bilar och mc visades upp. Kvaliten på dem utställda fordonen varierade, men dem flesta var helt ok. Dock hade man sett dem många förr, men det detsamma gäller många andra utställningar.

Det här är något som det varit tal om bland dem intresserade länge, men ingen har haft råd eller vågat ta steget att anordna något liknande i arenan. Det var dock ett liknande arrangemang i Läkerol Arena förra året, men det var en ren besvikelse.

Det här var dock ingen besvikelse, med det kändes som att arrangörerna inte var vana? Utställarna verkade inte ha någon aning om vilka tider som gällde och dessutom så försvann vissa fordon medans andra tillkom under dagen. Informationen rörande omröstningarna och vart man röstade lämnade en hel del att önska. Sen så var väl 100:- i inträde i överkant kan jag tycka. Sen är det alltid osäkert när man arrangerar något första gången då säsongen är rätt komprimerad och flera saker händer varje helg. Och man tenderar ju att välja det man vet är bra före det oprövade.

2000 besökare sägs det ha varit, och det låter ju lovande för en fortsättning. Iden är helt rätt, men man behöver vässa allt lite inför en eventuell upprepning. Lite bättre kvalitet på fordonen, lite bättre information till utställare/besökare samt lite bättre marknadsföring så kan detta bli något riktigt bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *