Dags att inleda 2014

Rawhill i snön

Har varit tyst här på sidan länge, men det har hänt saker ändå. Har bland annat släpat ut Rawhill Racings volvo i -11 och snöfall för fotografering. Ambitionen var helt rätt, planeringen var väl kanske inte 100% men det vart rätt bra ändå. Har fotat en del åt dem under hösten/vintern och mer lär det bli.

EPA

Det absolut senaste som hänt är att vi hämtat hem morfars EPA som min lillebror kommer att ta över. Den har stått still länge i en lada efter morfars bortgång. Den är för övrigt den första bil jag körde och i den har jag lärt mig grunderna i att köra bil. Den ser väl kanske inte mycket ut för världen, men den har ett affektionsvärde för både mig och min far. Det är dessutom den 3’e bilen ur morfars samling som fått flytta ner hit. Får väl se hur mycket jobb det är att få fart på den igen, vore ju onekligen roligt att kunna åka en liten vända med den i sommar.

Häst@Högbo

Har inte blivit så mycket fotat som jag hade velat pga det tråkiga väder som varit fram tills nu. Men förhoppningsvis så ska det ändra sig nu när det vita guldet till slut har kommit. Närmast i tiden nu ligger inköp av GoPro och några mindre småsaker som ska fixas på BMW’n. Har haft en längre svacka i motivationen, men nu är det dags att se till att komma igång med både foto och bilar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *