Elmia närmar sig

P-hus

Har varit stiltje länge med det mesta ett bra tag nu. Men nu börjar våren göra sig till känna och då har motivationen börjat komma tillbaks. Bytt till sommardäck på BMW’n och ska köpa lite nya medel att testa inför vårens polering. Det är ju dags att få den att glänsa riktigt nu när säsongen rullar igång. Har börjat boka in några träffar. Synd bara att sommaren är för kort och flera träffar krockar tyvärr.

Inredning

Som väntat så har BMW’n börjat få lite nya saker. Än så länge har det bara blivit ett nytt inlägg till ratten och en ny växelspaksknopp. Ja och nya bakdäck… Begriper inte hur jag kunnat missa det så totalt. Men insidan på bakdäcken var ju tvärslut. Hade säkert gått att åka på dem ett tag med högre tryck i dem, men jag beslöt att bita ihop och köpa nya direkt. Förutom slitaget så ville jag även ha däck som var tystare än dem som satt på. Och hade jag haft råd hade jag bytt ut framdäcken också.

M3

Den stora ombyggnationen som ser ut att bli av inom den närmaste tiden är att byta ut armarna i framvagnen till motsvarande från M3. Lättare, bättre bussningar och bättre geometri ska göra stor skillnad har jag läst mig till. För väl se hur det blir i praktiken.

I övrigt då? Amazonen har det inte hänt ett smack med och jag skäms över det varje gång jag varit till garaget. Sen har det inte blivit mycket med varken foto eller film på ett tag heller. Inte funnit någon inspiration där heller. Har dock uppdaterat DA med en hel del bilder, men dem flesta jag lagt in i galleriet nu är ju inte pinfärska om man säger så. Var senast idag ut och körde med GoPro’n på BMW’n, men motorljudet drunknar i vindbruset och jag funderar på om en mygga skulle kunna lösa det?

Elmia är bara en vecka bort och det är ju startskottet på säsongen. Kommer att vara där lördag/söndag i år och det ska bli kul att komma bort lite och kanske träffa lite folk man inte sett sedan förra sommaren.