Långt uppehåll

Högbo i vintras

Efter ett längre kreativt uppehåll så är det dags att göra en lite uppdatering här. Har saknat energi och inspiration för att få något gjort. Men nu när sommaren är på väg så kanske det släpper.

Vingen på plats

Vad gäller bilarna har det inte heller hänt så mycket egentligen. Gav upp till slut och limmade fast vingen fast jag egentligen inte var så sugen på det. Men nu sitter den fast! Det där med dubbelhäftande tejp var en fullständig flopp… Får väl se vad nästa steg med 335’an blir. Nya stötdämpare ligger just nu högt upp på önskelistan, men det gör även nya fälgar.

C70 på väg hem

Och när jag sa att det inte hänt så mycket med bilarna så menar jag ju dem jag ägt sedan tidigare. För under vintern började en tanke på ett busbygge ta form i min hjärna. Siktade från början på att köpa en 240, men den planen ändrades drastiskt när det dök upp en fungerande C70 för småslantar på blocket. Efter lite velande så vart det affär och ett bygge har påbörjats. Den exakta planen är tills vidare hemlig då dem är beroende av hjälp från andra så jag vill komma igång innan det avslöjas vad som ska hända. Men det den kommer att bli frääääääääään..!

En projakttråd om bygget finns på garaget om du klickar här.