Same, same but diffirent

005 (2)

Även om det inte syns så har jag fått en del gjort med amazonen. Lagat ena fästet för främre stötfångaren, vilket tog längre tid än det borde ha. När svetsen ändå var framme så lades en handfull onödiga gamla skruvhål i motorrummet igen. Stötfångarfästena har slipats rena och fått ett lagerhammarlack. Nya bultar och brickor har skaffats fram också. Saknar bara bultarna som håller ihop stötfångardelarna så kan jag hänga upp stötfångaren sedan.

Bakbromsarna sitter till slut ihop. Fick tag i den bricka som saknades, eller ja en med rätt mått på Tools här i ’viken. Det innebar att sista bromstrumman kunde dras fast, handbromsen kunde justeras och så till slut så kunde jag ställa ner bilen på alla 4.

Har pysslat en hel del med passformen på skärmar och frontplåt. Huven sitter lite för långt fram just nu, men det ska justeras efter att skärmarna sitter på plats. Men stör mig mer och mer på den röda skärmen, så det lär nog bli en spraylack på den tills vidare. Tankar om garagelack som semesterprojekt har ju slagit mig, men jag vet inte..? Känns som om det kan vänta till nästa år.

Nu blir det ett ytterligare avbrott i arbetet dels för att skaffa delar och dels för att arbetsschemat sätter käppar i hjulet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *