Sommaren

-57 Nomad

Sitter och skriver detta under sista timmarna innan semestern tar slut och jag konstaterar att det mesta jag hade velat åka på i år har jag missat. Har jag inte jobbat så har det regnat istället. Förhoppningen nu är att det är bra väder på kommande EDRS-deltävlingen på Tierp Arena.

Gunga

Har velat länge, men gjorde till slut slag i saken och köpte ett till objektiv som testats. Vart ett Nikkor 35/1,8 G.

Gran

Bara jag kommer överens med det så kommer det bli fler bilder som är användbara. Har inte riktigt vant in mig vid det här att inte ha VR. Har blivit en hel del bilder som blivit allt för suddiga när jag fotat utan stativ. Men har också provat några gånger att plocka fram stativ och då har det imponerat.

BMW

På projektfronten har det mest stått still. Det är väl BMW’n som fått mest uppmärksamhet. Huven var ju redan när jag köpte full av stenskott. Även stötfångaren fram hade diverse skador plus att det var lacksläpp på ena skärmkanten bak. Men allt detta har lackats om. Även bulan på ena bakskärmen som var när jag köpte bilen är borta nu. Amazonen har jag inte rört och C70-projektet har stått still i väntan på delar som varit ”på väg” 3,5 månad nu…

Beadlocks

Hjälpt till med andras bilar istället och varit ”vaktmästare” i garaget och ägnat mig åt lite målning och en massa städning.

#nobigdeal

Årets resa (äventyr!) till cruisingen i Falun företog i Arnes Cheva -57. Och ja den saknar diverse rutor, bland annat. Den fick 18(!) anmärkningar på besiktningen, men tog oss fram och tillbaks. Men det var en spännande färd. Och det drog lite kallt på vägen hem mitt i natten….