Vintern står för dörren

BMW'n

Vintern är på väg, men nu är jag beredd. BMW’n är polerad och vaxad och efter en onödigt lång kamp igår så sitter även vinterdäcken på plats. Bilder på den med vinterdäcken får anstå tills snön har kommit, för nu är allt bara grått och trist känns det som.

Sakta men säkert så har det ju börjat uppstå tankar om vissa förändringar inför nästa år vilket har lett till att dem 19″ som satt på vid köpet nu ligger ute på blocket i hopp om att hitta en köpare. Har inte spikat exakt vad det blir för andra fälgar om jag får dem nuvarande sålda. Jag siktar väl primärt på 18″ istället, men det kan bli 19″ igen. Sen har jag hållit på och titta på en del annat smått och gott. Vinge, svarta njurar och en frontläpp finns med på listan över saker jag skulle ha velat fixat till nästa år. Men allt är en ekonomisk fråga och det finns ju en hel del annat på önskelistan nu.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *