Sommaren närmar sig fortare än uppstarten

1304284

Våren är här men premiärturen känns väldigt avlägsen. Var förbi garaget idag för att hämta vinterdäcken till S60’n i första hand man passade samtidigt på att ta lite bilder på Amazonen.

1304283

Saknar fortfarande delar och har annat planerat för morgondagen. Men sen har jag några dagars ledighet kvar som jag tänkte använda till att försöka få något gjort. Saknar ju bland annat däck som jag måste leta fram, men samtidigt är den ju inte riktigt klar att ställas ner på marken på avgassystemet inte riktigt sitter som det ska och så lär jag komma på en lösning för vajrarna till handbromsen och hastighetsmätare som tar i avgassystemet.

1304282

Ska väl inte säga att jag börjar få panik, men samtidigt så har jag insett att det kanske inte blir så mycket åka i sommar heller. Men Målet i år måste vara att den ska besiktas. Det skulle ha varit gjort sedan länge. Sen får man väl svälja att den inte ser så bra ut som jag hade velat. Men det kommer ju en ny vinter då man kan pyssla med sådant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *